Contact

Installatiebedrijf Driegen
Jaagpad 11
8271 LA IJsselmuiden

06 - 10405055

Routeplanner

Voer hier uw lokatie in:

naar Installatiebedrijf Driegen.

Aanbieding ketels

Alle ketels worden geleverd incl. plaatsing en installatie pakket.
1 jaar na plaatsing krijgt de ketel een gratis inspectiebeurt!

Bel of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte

Remeha Zentasol


De zon gaat wél voor niets op..

...en daar kunt ú het hele jaar uw water mee verwarmen!


Zonne-energie is de meest milieuvriendelijke en duurzame warmtebron die we kennen.
Dat zonlicht in Nederland steeds vaker wordt gebruikt als energiebron in huis, komt mede doordat veel mensen inzien dat zonnecollectoren niet altijd de volle zon nodig hebben om energie te produceren.
Ook als het bewolkt en koud is, doet een zonnecollector gewoon zijn werk.


Het ZentaSOL zonneboilersysteem

De Remeha ZentaSOL bestaat uit een zonneboiler - een boilervat van een royale 110 liter - en naar wens één of twee collectorpanelen voor op het dak. De zonnecollectoren vangen het zonlicht op en zetten dit om in warmte die wordt opgeslagen in het boilervat. Het leidingwater wordt hierdoor opgewarmd, alvorens het naar de cv-ketel gaat. Uw cv-ketel hoeft voor dit warme water dus niet meer, of veel minder, aan te slaan.
Dat betekent een forse energiebesparing op het gebruik van gas en een grote winst voor het milieu: de ZentaSOL verbruikt immers geen brandstof en is volledig CO2-emissievrij.

Als het water in de zonneboiler door de weersomstandigheden niet warm genoeg wordt, zorgt de naadloze samenwerking met uw Remeha hoogrendement cv-ketel voor naverwarming tot 60°C. Zo beschikt u over nog meer liters warm leidingwater en zorgt de zonneboiler dus voor extra comfort. Met de Remeha ZentaSOL beschikt u dag in dag uit over gratis verwarmd water voor bad, douche en keuken.

Schuine en platte daken

Het ZentaSOL zonneboilersysteem neemt weinig ruimte in. Voor het boilervat is veelal gemakkelijk een geschikte plek te vinden: op zolder, in de bijkeuken, de garage of elders in de woning. De collectorpanelen kunnen op zowel schuine daken als platte daken worden geplaatst. De montage is verrassend eenvoudig en het resultaat verbluffend fraai dankzij het moderne, strakke design.

Remeha Tzerra


Remeha Tzerra serie
Dé nieuwe standaard in kwaliteit

remeha tzerra
Met de Tzerra zet Remeha opnieuw dé standaard in kwaliteit. De ketel is geheel anders opgebouwd dan de doorsnee ketel. Losse onderdelen komen samen 
in modules, een belangrijke stap naar nog hogere betrouwbaarheid. Dus gewoon de beste kwaliteit die u kunt krijgen!

De revolutionaire, in Nederland ontwikkelde én geproduceerde, Tzerra is extreem klein en groots in prestaties. Bewezen Remeha techniek gebundeld in een uniek innovatief concept. Het beste van twee werelden tegen een scherpe prijs.

De Tzerra is een combiketel voor verwarming en warm water. Er zijn drie Tzerra uitvoeringen in oplopende klassen. Welke het beste bij u past, hangt af van uw woning en verbruik. Heeft u bijvoorbeeld een stortdouche, dan stelt u daar waarschijnlijk hogere eisen aan. Of u nu een appartement of een vrijstaande woning heeft, de Tzerra is de ketel voor u.Bijna overal te plaatsen
Een groot voordeel van deze mooie ketel is dat hij bijna overal in uw huis te plaatsen is. De Tzerra is zó klein dat hij zo nodig in een keukenkastje past, in dat hoekje onder de trap, of in uw badkamer.

Vanaf € 1.400,00  incl. BTW

Vaillant hrPRO


Het basismodel in ons assortiment.

De Vaillant hrProfessional is het basismodel in het assortiment van hr-ketels van Vaillant. Een degelijk toestel en uiteraard in alle opzichten een rendabele ketel met de bekende Vaillant kwaliteit.

De hrPRO is er in drie varianten. Met de VHR CW 3/3 kiest u een combiketel die u alle comfort in warmte en warm water biedt. Wilt u meer? Dan is de VHR CW 4/3 een betere keuze. Deze heeft het Gaskeur label CW 4 en kan dan ook ruim 30% meer warm water leveren dan gangbare combiketels met CW3. Als u wel wilt genieten van extra comfort maar niet genoeg plek in huis heeft, dan is de slimme VHR CW 4/3 EXP voor u een uitkomst. Dankzij een ingebouwd expansievat neemt dit toestel aanzienlijk minder ruimte in. Specificaties van alle types vindt u in de consumentenbrochure.

 

De voordelen van de hrPRO op een rij:

Vaillant hrPRO

  • Roestvrijstalen warmtewisselaar met 10 jaar garantie
  • Ingebouwde warmhoudfunctie voor een snelle, eindeloze stroom warm water
  • Combiketel met 25% extra vermogen voor warm water
  • Geluidsarm
  • Eenvoudige bediening


Vanaf € 1.475,00 incl. BTW
Alle ketels 1 jaar gratis onderhoud. Vraag naar de voorwaarden.

Remeha Avanta


Remeha Avanta CW3, CW4 en CW5

Remeha Avanta. Past altijd.

Wie de compacte, lichtgewicht Avanta ziet, kan zich nauwelijks voorstellen dat hij een enorme kracht in zich heeft. De Avanta heeft echter een groot vermogensbereik en levert een luxueuze hoeveelheid warm tapwater waar u maar wilt. Bovendien is deze kleinste Remeha uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal.

Altijd paraat
Warmte en warm water moeten altijd beschikbaar zijn. De Remeha Avanta is uitgerust met de speciale Remeha Comfort Master besturing. Deze zorgt ervoor dat de ketel vrijwel nooit dienst weigert. Wel zo prettig! Afhankelijk van het vermogen en het gewenste comfort kunt u kiezen voor de Avanta CW3, CW4 of CW5.


Past overal, ook bij u!

Dankzij zijn compactheid, lichte gewicht en fraaie uiterlijk, kunt u de Remeha Avanta vrijwel overal in uw huis plaatsen. Zo past hij bijvoorbeeld in een keukenkastje of in een verloren hoekje op zolder. Plaatst u de Avanta in het zicht? Dan zorgt de optioneel leverbare afdekmantel ervoor dat alle aansluitingen netjes worden weggewerkt. Geluidsoverlast zal de Avanta u niet bezorgen: het toestel is zeer geluidsarm met weinig starts en stops. De Avanta is niet voor niets de meest verkochte ketel van Nederland. Een prima keuze voor iedereen die van warmte houdt.

 

CW3- vanaf € 1400,00 incl. BTW
CW4- vanaf € 1495,00 incl. BTW
CW5- vanaf € 1695,00 incl. BTW

Alle ketels 1 jaar gratis onderhoud. vraag naar de voorwaarden.

Nefit Smartline HRC CW3

SmartLineBasicHRC-CW3


Smartline Basic HRC 24/CW3:

Breedte mm 850

Hoogte mm 480

Diepte mm 370

Gewicht kg 36

Vermogen kW 6,0 - 24,0 CW-waarde 3 HR/VR HR107

Tapcap  8,0 ltr/min.60

 

Vanaf 1.685,00  Euro incl. BTW 
Alle ketels 1 jaar gratis onderhoud. vraag naar de voorwaarden.